兵庫県 坂越かき 地団登録
/#兵庫県 の「#坂越かき」が、#地域団体商標 に登録されました!
\
播州赤穂坂越湾は、#名水百選 の一つ千種川の水と、天然記念物の生島樹林から注がれる栄養豊富な水が育んだ豊かな海です。坂越かきはそこで漁師たちが丁寧に育てた一年で成長する #一年牡蠣 です。https://t.co/2H8FfGdfcA pic.twitter.com/NxvfEZjZVG— 特許庁 (@jpo_NIPPON) October 12, 2023
兵庫県認証食品 坂越の牡蠣, 2:00
兵庫県認証食品 坂越の牡蠣
商標登録第6739419号 坂越かき(さこしかき) | 経済産業省 特許庁
兵庫 地域ブランド・商標登録 全国ご当地名産品 vol.28
Banshu Ako Sakoshi Bay is a rich sea nurtured by water from the Chikusa River, one of the top 100 famous waters, and nutrient-rich water flowing from the Ikushima Forest, a natural monument. Sakagoe oysters are one-year oysters that are carefully raised by the fishermen there.
81 / 100